Kontaktirajte nas na 011 4008371 i 060 3163988| Ponedeljak do Petak 9h do 17h | Diane Budisavljević 15, Dedinje

Ortopedsko-reumatološki centar

Nalazimo se u sklopu La Santé poliklinike na Dedinju.

Pomažemo vam da se osećate bolje još od 2014.

Imamo više od 50 konsultanta koji rade u cilju očuvanja Vašeg zdravlja

U cilju pružanja što kvalitetnije usluge, početkom godine smo rešili da napravimo partnerstvo sa La Santé. Samim tim se nalazimo u zajedničkom prostoru na luksuznoj lokaciji na Dedinju, Diane Budisavljević 15.Klinika Renova je osnovana 2014. godine. Donela je novi pravac u Srbiji, regenerativnu medicinu. Pored regenertivnih terapija, na klinici se bavimo i konzervativnim lečenjem ortopetskih i sportskih povreda i hroničnih rana. Klinika RenovaPraxis pruža usluge fizikalne terapije, dijagnostičkih procedura, kardiologije, dečije ortopedije, hirurgije i laboratorije. Nalazi se na Dedinju u sklopu La Santé poliklinike u ulici Diane Budisavljević 15.

Klinika Renova u svom timu ima eminentne stručnjake u oblastima, regenerativne medicine, ortopedije, sportske medicine, hirurgije, kardiologije, radiologije, fizikalne terapije.

Regenerativna medicina je novi pravac u medicini zasnovan na primeni autolognih regenerativnih terapija. Za pružanje najadekvatnije usluge brine se tim lekara sastavljen od eminentnih stručnjaka iz oblasti ortopedije, hirurgije, neurohirurgije, urgentne medicine, endokrinologije, biohemije. Naša ustanova kao autolognu regenerativnu terapiju koristi Plazmu Bogatu Trombocitima (Platelets Rich Plasma / PRP). PRP se izdvaja iz uzorka sopstvene krvi sofisticiranom tehnologijom tako da krajnji produkt sadrži faktore rasta u visokim koncentracijama. Klinika Renova pruža usluge i primenjuje autolognu regenerativnu terapiju u oblastima ortopedije, sportske medicine, u lečenju hroničnih rana, estetske medicine.